KAKVA STRATEGIJA Odjeven kao zaposlenik krenuo u krađu, ali kada su ga ‘prokužili’ tek je onda nastao pravi šou

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, podnijeto je posebno izvješće nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu

Ilustracija // Foto: MUP

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i razbojništva.

Na teret mu se stavlja da je 29. lipnja na Sajmišnoj cesti u Novom Zagrebu ušao u trgovinu odjeven slično kao i zaposlenici te je uzeo kolica i s polica u njih stavio dvije akumulatorske i dvije čekić bušilice.

S kolicima je zatim otišao do automatskih ulaznih vrata gdje je ukradene artikle stavio s druge strane zaštitne ograde s namjerom da ih naknadno uzme i to bez da ih je platio.

Tom prilikom primijetio ga je zaposlenik ta ga odveo u prostoriju za zadržavanje osoba u kojoj se nalazilo još dvoje zaposlenika. Osumnjičeni je u jednom trenutku iz odjeće izvadio medicinsku iglu kojom je zaprijetio zaposlenicima i tako pobjegao.

Odmah nakon bijega iz trgovine, na ulici je zaustavio osobni automobil u kojem se nalazio 46-godišnjak kojemu je također zaprijetio medicinskom iglom te mu je ukrao vozilo s kojem se odvezao do Novog Zagreba gdje je ostavio vozilo.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, podnijeto je posebno izvješće nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Ne propustite: