KAMPUS Otvorena je izložba ‘English Waltz’ Dražena Eisenbeissera

Dražen Eisenbeisser rođen je 1957. u Koprivnici, a slikarstvom se bavi od sredine osamdesetih godina.

Foto: Grad Koprivnica

Izložba Dražena Eisenbeissera pod nazivom “English Waltz”, otvorena je jučer, u petak, u prostorijama AK galerije u Kampusu.

Izložbu je posjetio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, a uz njega su izložbu razgledale brojne poznate osobe iz koprivničkog javnog života i tako umjetniku dale podršku na najnovijem projektu.

Dražen Eisenbeisser rođen je 1957. u Koprivnici, a slikarstvom se bavi od sredine osamdesetih godina. Član je HDLU – Varaždin i Ateliera Koprivnica. Živi i radi u Koprivnici.

Podsjetimo, izložba je održana u sklopu programa  “Izložba prije izložbe”. U tom programu Atelieri Koprivnica predstavljaju recentne radove članova udruge i koje služe kao podsjetnik da su ateljei prostor u kojem se radi svakodnevno.

Svrha je da se ne čeka prilika da se radovi poslože u neku konkretnu seriju, da prođu na nekom natječaju za izložbu ili da se izlože na Danima otvorenih vrata u 11. mjesecu, bez pisanja predgovora, obaveze otvorenja i velikih najava – na ovim izložbama autori izlažu samostalno ili skupno, kombiniraju stare i nove radove, povezuju se tematski ili naprosto u svom ateljeu i(li) prostoru AK galerije prezentiraju ono što nastaje u radnim prostorima kroz cijelu godinu.

Izvor i foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: