KAO ŠTO SMO PRVI I NAJAVILI Čanađija se vratio u Slaven Belupo: Presretan sam što sam ponovno doma

Potpisao je dvogodišnji ugovor sa Slavenom Belupom, a pravo nastupa imat će već od subote i utakmice s Goricom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

Dario Čanađija ostavio je i prije velik trag u Slavenu Belupu i navijači očekuju da će biti veliko pojačanje // Foto: NK Slaven Belupo

Kao što smo sinoć prvi objavili, 24-godišnji (defenzivni) veznjak Dario Čanađija vratio se u Korivnicu.

Potpisao je dvogodišnji ugovor sa Slavenom Belupom, a pravo nastupa imat će već od subote i utakmice s Goricom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

Čanađija je od odlaska iz Slavena, gdje je proveo pet i pol godina, branio boje Rijeke, talijanske Spezije i ljubljanske Olimpije pritom osvojivši naslove prvaka i Kupove Hrvatske i Slovenije. Ove je sezone u dresu riječkog prvoligaša upisao 20 nastupa u prvenstvu, Kupu i Europi i postigao dva pogotka.

– Presretan sam što sam ponovno doma. Moja karijera je počela sa Slavenom Belupom, počela je na ovom stadionu i sigurno je da me za ovaj klub i grad veže posebna emocija. Zahvalio bih se direktoru Šimunoviću na ukazanom povjerenju, a ja se nadam da ću se njemu i svima u klubu odužiti dobrim igrama. Svjestan sam da rezultatski trenutačno nije bajna situacija, ali vidio sam kroz utakmice, posebno na onoj prije tjedan dana, da imamo kvalitetnu ekipu koja ne zaslužuje trenutačno mjesto na ljestvici već puno više. Uvjeren sam da ćemo već od subote krenuti s pobjedama i tako prekinuti ovaj niz remija. Nadam se da će nas Koprivničanci u što većem broju dolaziti bodriti – rekao je Čanađija za klupske internetske stranice.

Dario Čanađija potpisao je ugovor na dvije godine // Foto: NK Slaven Belupo

Novi-stari veznjak Slavena Belupa, inače iz okolice Bjelovara, za koprivničku je momčad ukupno odigrao 72 utakmice pritom postigavši sedam pogodaka. Posebno pamti pobjedu protiv španjolskog Athletica u Koprivnici rezultatom 2:1.

Ne propustite: