KATA I ŠTEF BALAŠKO PROSLAVILI 65 GODINA BRAKA ‘Tajna našeg uspjeha je humor i nikad ne zaboraviti na partnera’

Zanimljivo je da Štef još uvijek vozi automobil i radi sve poslove. Njegova supruga Kata malo teže hoda, ali kaže da je i dalje sama svoja gazdarica.

Kata i Štef Balaško sa svojim najmilijima // // Foto: Klikaj.hr

Kata i Stjepan Štef Balaško iz Kunovec Brega uistinu imaju puno razloga za zadovoljstvo. Oboje imaju 85 godina, uživaju u zasluženoj mirovini, a proslavili su i punih 65 godina bračnog života.

– Humor i nikada ne zaboraviti na bračne dužnosti. No, važno je i naći vremena za samoga sebe. Volimo i nazdraviti u dobrom društvu. Eto, to je ključ našeg uspjeha – otkrili su nam svoju tajnu ovi simpatični supružnici.

U koprivničkom prigradskom naselju žive sami nakon što su se vratili iz Njemačke gdje su radili dobar dio svog života. U toj zemlji imaju i kćerku, kao i unuka, koji pak ima tri kćerke. Balaškovi se posebno ponose svojim praunukama.

Zanimljivo je da Štef još uvijek vozi automobil i radi sve poslove. Njegova supruga Kata malo teže hoda, ali kaže da je i dalje sama svoja gazdarica.

Dok im je potreba bilo kakva pomoć, uvijek imaju oke sebe dobre susjede i prijatelje koji im pomognu. Također, redovito im u posjetu dolazi kćerka sa svojim suprugom pa im i oni pomažu oko kućanskih poslova.

– Volimo otići na druženja, recimo na prijelaz na Halaš Čardu, na Sv. Nedjelju u Ludbregu, a i u pizzeriji Kalimeru su redoviti gosti. Srećom, doživjeli smo mirovinu pa možemo u njoj i uživati – zaključili su Kata i Štef.

Ne propustite: