Klikaj.hr remijem otvorio sezonu, branitelji naslova uspješni

Branitelji naslova u obje su konkurencije krenuli tamo gdje su stali prošle sezone.

Ekipa Klikaj.hr-a // Foto: Klikaj.hr
Ekipa Klikaj.hr-a // Foto: Klikaj.hr

Malonogometna KC Liga prvim je subotnjim kolom krenula u osmu sezonu. Šest susreta u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji s ukupnih su 25 pogodaka nagradili koprivničku publiku, a najraspucaniji pojedinac bio je Dalibor Jagić, član Protim/Mavika, koji je tri puta zatresao mrežu koprivničke Udruge za mali nogomet.

Ekipa Klikaj.hr-a sudjelovala je u jedinoj utakmici bez pobjednika, ali i bez pogodaka. S druge strane stajali su igrači Sedme sile.

Branitelji naslova u obje su konkurencije krenuli tamo gdje su stali prošle sezone. Caffe bar Active s visokih je 4:1 nadigrao KKC PiXeL, dok su nogometašice Iskri/Klesarstva Dejan s 2:1 slavile protiv ŽNK Koprivnice 2.

CB “048”/U.Š.R.P.S. bio je uvjerljiv protiv Romantičara, CB Golf u posljednjoj je utakmici dana s 1:0 svladao Inductu++, dok su istim rezultatima pobjede upisale i igračice ŽNE Drnja i ŽNK Koprivnice 1.

KC LIGA, 1. KOLO:

Muški: CB “048”/U.Š.R.P.S. – NK Romantičari 4:1, Bimbo – Petgrad/OPG Radiček 2:0, Caffe bar Active – KKC PiXeL 4:1, Udruga za mali nogomet KC – Protim/Mavik 3:4, Klikaj.hr – Sedma sila 0:0, CB Golf – Inducta++ 1:0.

Žene: Iskre/Klesarstvo Dejan – ŽNK Koprivnica 2 2:1, ŽNE Drnje – Kapljice 1:0, ŽNK Koprivnica 1 – Li-La 1:0.

Ne propustite: