KONAČNA ODLUKA Kloštrani poslali zahtjev za ulazak u Međužupanijsku ligu

Mogućnost odlaska u viši rang imaju samo tri prvoplasirane momčadi. Kloštrani su kao drugoplasirana ekipa Prve ŽNL predali zahtjev za ulazak u viši rang i ako zadovolje sve uvjete postat će novi član Međužupanijske liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Igrači kloštranske Mladosti // Foto: Mario Perlok
Igrači kloštranske Mladosti // Foto: Mario Perlok

Mladost iz Kloštra Podravskog nakon poduljeg vijećanja i raspravljanja o budućnosti kluba odlučila je da će se od sljedeće sezone okušati u višem rangu. Ono što su najavili na kraju jeseni odlučili su sprovesti do kraja pa iako nisu završili kao pobjednici lige pokušat će dokazati svoju kvalitetu i na višem nivou.

Kako smo uspjeli doznati, odluka je donesena nakon utakmice sa Slogom, a Kloštrani će zahtjev na Savez uputiti danas ili sutra, kada je i rok za prijavu.

Ako se ovaj scenarij obistini, te ako Graničar iz Đurđevca ne ispadne u Prvu ŽNL, najvjerojatnije bi se i Miklinovec, kao drugoplasirana momčad lige, plasirao u viši rang, a iz Druge ŽNL ispala bi samo posljednjeplasirana ekipa. No do konačnog raspleta ulazaka u viši rang te ispadanja u niži morat ćemo još malo pričekati.

Ne propustite: