KOPRIVNICA Evo tko su dobitnici javnih priznanja od strane gradskih vijećnika

Uručenje javnih priznanja održat će se na Svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana grada.

Ilustracija // Foto: koprivnica.hr

Na 19. sjednici koprivničkog Gradskog vijeća i službeno su potvrđeni ovogodišnji dobitnici javnih priznanja od strane vijećnika.

Počasnim građaninom Grada Koprivnice proglašen je Pavle Gaži zbog izuzetnog doprinosa razvoju gospodarstva i Grada Koprivnice.

Medalju Grada Koprivnice za humanost i osobit doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi zaslužili su Anka Ledinski, Božidar Belec, Božidar Flis, Damir Jembrek, Damir Morić, Ivan Ledinski, Miroslav Restek, Zlatko Međimorec i Željko Crnjaković.

Medalju Grada Koprivnice za sveukupni doprinos razvoju odgoja i obrazovanja u Gradu Koprivnici dobiva Vjekoslav Robotić, a za sveukupni doprinos razvoju borbe protiv alkoholizma Milica Pakasin.

Plaketu Grada Koprivnice za sveukupni doprinos razvoju sporta na području Grada Koprivnice dobiva Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS), DVD Štaglinec povodom 40. obljetnice djelovanja za sveukupan doprinos razvoju vatrogastva na području Grada Koprivnice, DVD Starigrad za sveukupan doprinos na području rada s djecom i mladima kroz 20 godina djelovanja te Krojački obrt “Miran” za sveukupan doprinos razvoju obrtništva na području Grada Koprivnice.

Uručenje javnih priznanja održat će se na Svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana grada, u ponedjeljak 4. studenog s početkom u 11 sati u Domu mladih, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Ne propustite: