KOPRIVNICA Gradonačelnik Mišel Jakšić održao prijem za ribolovce

"Ono što je specifično za ribolov je da trebate imati puno živaca i mirnu ruku, zato ja ne pecam”, rekao je na početku svog obraćanja gradonačelnik Jakšić.

Foto: Grad Koprivnica

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić je danas, u utorak, održao svečani prijem za sudionike Kup-a Hrvatske u ulovu ribe udicom na plovak koji se održao na jezeru Šoderica i Jegeniš od 12. do 14. srpnja ove godine.

“Ono što je specifično za ribolov je da trebate imati puno živaca i mirnu ruku, zato ja ne pecam”, rekao je na početku svog obraćanja gradonačelnik Jakšić.

“Zahvaljujući našoj Zajednici sportskih udruga imamo jako puno kvalitetnih sportašica i sportaša u sportovima koji nisu toliko marketinški atraktivni , a pokazuju puno veće rezultate u svojim kategorijama od praćenijih sportova. Vi ste zapravo taj kotačić koji dokazuje da je Koprivnica grad sporta. Još jednom čestitam vam svima na ostvarenim rezultatima, medaljama i peharima”, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ekipa koprivničke “Podravke” osvojila na tom natjecanju u kategoriji juniorki ekipno 1. mjesto, dok je u kategoriji junorki pojedinačno Mihaela Frančić osvojila također 1. mjesto. U kategoriji seniorke ekipno 2. mjesto osvojila je ekipa “Koprivnica”.

Uz gradonačelnika Jakšića, prijemu su sudjelovale njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek te predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević.

S nekoliko riječi zahvale, što podupiru sportski ribolov i nastojanja Grada Koprivnice da se popularizira ova vrsta sporta, obratili su se trener i kapetan ekipe “Koprivnica” Krešimir Vrhoci, trener i predsjednik Športskog ribolovnog kluba “Podravka” Darko Rakić, predsjednik Športskog ribolovnog kluba “Koprivnica” i predsjednik Športskog ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak te prvakinja Mihaela Frančić.

Rezultati Kup-a Hrvatske u ulovu ribe udicom na plovak Šoderica – Jegeniš

– 14. srpnja 2019.
Kategorija juniorke pojedinačno 1. mjesto je osvojila Mihaela Frančić iz ekipe “Podravka” Koprivnica

Kategorija juniorke ekipno 1. mjesto je osvojila ekipa “Podravka” Koprivnica u sastavu:

– Mihaela Frančić
– Iva Betlehem
– Lorena Blažek
– Ivan Starčević – kapetan ekipe
– Vedran Blažek – kapetan ekipe
– Darko Rakić – trener, predsjednik Športskog ribolovnog kluba “Podravka”

Kategorija seniorke ekipno 2. mjesto je osvojila ekipa “Koprivnica” Koprivnica u sastavu:

– Tatjana Štajduhar
– Vesna Radanović
– Sanja Oreški
– Krešimir Vrhoci – kapetan ekipe, trener

Ne propustite: