KOPRIVNICA Ove nedjelje održava se besplatni glazbeni seminar za djecu i mlade

Seminar je besplatan za sudjelovanje. 

Fotografiju ustupila Sanja Rajković

Glazbeni centar Papandopuline iz Zagreba ove će nedjelje u Koprivnici održati besplatni glazbeni seminar za djecu i mlade u dobi od sedam do 25 godina s početkom.

Početak seminara je u 12.30 sati, a održat će se u prostoru pastoralnog centra župe sv. Leopolda Mandića uz stručne voditelje iz Glazbenog centra Papandopuline.

Na seminaru će djeca i mladi imati prilike naučiti nešto o osnovama pjevačke tehnike, pjevačkog disanja, saznati nešto o higijeni glasa i važnosti pjevačke interpretacije, a sve kroz pjevanje različitih primjera iz glazbene literature.

Voditelji iz Glazbenog centra Papandopuline ovakve projekte održali su tijekom zadnjih nekoliko godina po gotovo svim krajevima Hrvatske, pa su tako tijekom 2018. održani seminari u Kalniku, Ljubešćici, Vrgorcu, Gospiću i Splitu, a ove godine održan je ciklus seminara po nizu općina Virovitičko-podravske i Sisačko-moslavačke županije, a održani su i seminari na obalnom području – u Splitu i Veloj Luci.

Sada će i djeca i mladi s područja Grada Koprivnice moći sudjelovati u ovom zanimljivom projektu, te izbrusiti svoje glazbeno i pjevačko znanje.

Seminar je besplatan za sudjelovanje.

Ne propustite: