KOPRIVNICA Uspješno održana još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Svi oni koji žele donirati hranu i higijenske potrepštine mogu to učiniti tako da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, na adresu Braće Radića 7.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u ponedjeljak organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC.

Volonteri su i ovog puta dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca.

Ovom je akcijom prikupljeno ukupno oko 165 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 150 komada higijenskih potrepština.

Sve prikupljene donacije bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu dijele paketi. Tamo obitelji s područja grada Koprivnice mogu podići svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Iz Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica zahvalili su svima koji su svojim donacijama podržali ovu akciju.

Svi oni koji žele donirati hranu i higijenske potrepštine mogu to učiniti tako da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, na adresu Braće Radića 7.

Akcija prikupljanja donacija organizirana je u sklopu projekta “Volimo volontiranje” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine.

Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić” i “Antun Nemčić Gostovinski” te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Ne propustite: