Petak, 3. prosinca 2021.

Koprivničanac uzgajao marihuanu, evo što je policija sve kod njega pronašla

Pretragom kuće i drugih prostorija pronađeno je i oduzeto 327 grama marihuane, manja količina sjemenki indijske konoplje i četiri stabljike visine od 159 do 175 centimetara

Preporučujemo

Koprivnički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

Sumnja se da je 29-godišnjak tijekom ove godine na koprivničkom području neovlašteno uzgajao stabljike konoplje tipa droga u svrhu proizvodnje marihuane.

Također, sumnja se da je davao na uživanje marihuanu 30-godišnjaku s koprivničkog područja, stoji u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Pretragom kuće i drugih prostorija u sklopu kuće pronađeno je i oduzeto 327 grama marihuane, manja količina sjemenki indijske konoplje i četiri stabljike visine od 159 do 175 centimetara.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga protiv 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije objave