Koprivnički pioniri u Kupu ispali od Dinama

Unatoč porazu, nekolicina mladih igrača Koprivnice poput Turka, Šanteka, Volara, Haračija i Bartolića u nekim trenucima pokazala su da se na njih može računati u perspektivi

Ilustracija // Foto: Zvonimir Markač

U zadnjoj utakmici šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa za pionire godinu dana mlađi igrači Koprivnice (2003. godište) izgubili su kod kuće od zagrebačkog Dinama (2002. godište) rezultatom 0:6.

Osim što su pioniri Dinama stariji i fizički moćniji, zasluženo su nadigrali domaćine koji su dobro odolijevali u prvom poluvremenu.
Dobro su igrači trenera Karla Galinca igrali do 13. minute kada im je mrežu načeo trostruki strijelac gostiju Brkić. Nakon primljenog gola, mladi Koprivičanci i dalje su se dobro nosili s odličnom momčadi Dinama, da bi skoro sa zadnjim sučevim zviždukom iz jedne gužve u šesnaestercu primili drugi gol.
U drugom poluvremenu Dinamo je s još četiri gola u domaćoj mreži rutinski priveo utakmicu kraju.
Unatoč porazu, nekolicina mladih igrača Koprivnice poput Turka, Šanteka, Volara, Haračija i Bartolića u nekim trenucima pokazala su da se na njih može računati u perspektivi, iako smatramo da sljedeće sezone, kada će igrati 1.HNL za pionire, moraju u svoje redove dovesti barem 3-4 kvalitetna igrača.
Ovom utakmicom pioniri Koprivnice službeno su završili polusezonu, no aktivnosti im ne prestaju i već u subotu imaju novu kontrolnu utakmicu kad gostuju kod vršnjaka Zagreba.
Ne propustite: