KOPRIVNIČKI SREDNJOŠKOLAC Danijel Kolačko najbolji je prodavač u županiji

U koprivničkoj Srednjoj školi nedavno je održano Međužupanijsko natjecanje u zanimanju prodavač. Ukupno šest natjecatelja pokazalo je svoje vještine prezentiranja i prodaje.

U koprivničkoj Srednjoj školi nedavno je održano Međužupanijsko natjecanje u zanimanju prodavač. Ukupno šest natjecatelja pokazalo je svoje vještine prezentiranja i prodaje. Prvo mjesto, s maksimalnim brojem bodova, osvojio je učenik Srednje škole Koprivnica, Danijel Kolačko. Danijela je za natjecanje pripremala mentorica Višnja Momčilović.

Drugo mjesto je također osvojila učenica Srednje škole Koprivnica, Simona Knapić, pod vodstvom Višnje Momčilović. Treće i četvrto mjesto su osvojile učenice Gospodarske škole Varaždin Nikolina Blaži i Nikol Užarević, s mentoricom Jasminkom Prahić Biškup.

Uspješni i na natjecanjima iz stranih jezika

Učenici Srednje škole Koprivnica bili su uspješni na natjecanjima iz engleskog, njemačkog i latinskog jezika. Na održanim županijskim natjecanjima osvojili su prva i druga mjesta

Matija Orehovec osvojio je prvo, a Steve Banek drugo mjesto na natjecanju iz engleskog jezika pod mentorstvom Tatjane Kolarić.

Tamara Martić mentorirala je Svetlanu Savić koja je osvojila prvo mjesto na natjecanju iz njemačkog jezika za druge razrede dok je Tin Šešok pod mentorstvom Karla Zamana osvojio drugo mjesto na natjecanju iz njemačkog jezika za treće razrede.

Ivana Pavela bila je mentorica Luciji Švegović, Stevi Baneku i Petri veličan. Lucija je osvojila prvo, Steve drugo, a Petra treće mjesto na natjecanju iz latinskog jezika.

Ne propustite: