KOPRIVNIČKO RUGLO Konačno se sjetili obnoviti ulicu u centru grada

Ukupna vrijednost svih radova je oko 5 milijuna kuna.

Idući tjedan počinju radovi na rekonstrukciji Ulice hrvatske državnosti u Koprivnici, i to od Florijanskog trga pa do Križevačke ulice. Radovi će se odvijati u dvije faze.

Prva faza obuhvaća razkrižje Ulice hrvatske državnosti i Florijanskog trga, a odvijat će se prema raskržju spomenute ulice s Ulicom Taraščice. Zbog radova će za promet biti zatvoren dio ulice od Florijanskog trga do Ulice Taraščice, dok će se i dalje vozači nesmetano moći kretati na potezu od Križevačke ulice do Taraščica. Također, bit će otežan pristup stambenim objektima na spomenutom području te se neće moći koristiti parkirališna mjesta u dijelu ulice od Florijanskog trga pa do Taraščica.

– Druga faza obuhvaća radove u Taraščicama do Križevačke ulice pa će onda promet morati biti zatvoren u tom dijelu. No, promet će biti dozvoljen u onom dijelu ulice koji će biti u prvoj fazi obnovljen. Planirani završetak radova je lipanj – rekla je Ivana Ledinski Cvetković, glasnogovornica Grada Koprivnice.

Spomenimo i to da će se obnoviti i vodovodna i kanalizacijska mreža u spomenutim ulicama, rasvjeta, izgradnja kabelske kanalizacije te parkirališne površine. Ukupna vrijednost svih radova je oko 5 milijuna kuna.

Ne propustite: