‘KRIJESNICE’ Promocija jubilarnog izdanja školskog časopisa

"Krijesnice" je školski list koji uređuju učenici uz pomoć mentora, a nastao je prije 47 godina.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

U srijedu je u sportskoj dvorani “Branimir” Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski” održana promocija jubilarnog 50. broja školskog lista “Krijesnice”.

Kao predstavnik Koprivničko-križevačke županije, promociji je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

“Krijesnice” je školski list koji uređuju učenici uz pomoć mentora, a nastao je prije 47 godina. Tijekom dugog perioda izlaženja postao je jedan od vodećih školskih listova u Hrvatskoj.

Zamjenik Ljubić obratio se prisutnima uputivši čestitku povodom jubilarnog broja i istaknuo kako je na ovako vrijednim projektima vidljiva sinergija i zalaganje učenika, mentora i svih suradnika što rezultira školskim listom na koji svi mogu biti itekako ponosni.

Prisutnima se obratila i ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec koja je istaknula zadovoljstvo što su Krijesnice najbolji školski list u Hrvatskoj te bivše učenice škole koje su pisale i uređivale list, a na promociji su bile i bivše te sadašnje glavne i odgovorne urednice i mentorice koje su svoju ljubav, znanje i entuzijazam prema pisanoj riječi utkale u mlade generacije.

Susretu su uz učenike, mentore i nastavnike prisustvovali i predstavnici Grada Koprivnice te predstojnik Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Tihomir Kvakarić. Susret je završio podjelom svjedodžbi osmašima, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

Ne propustite: