KRIM ISTRAGA Kazneno prijavljen 55-godišnjak zbog pada dječaka pod valjak na terenu u Koledincu

"Budući da osumnjičeni prethodno nije vodio računa o sigurnosti djece koja su se ondje igrala, valjkom je pregazio 12-godišnjeg dječaka, koji je zadobilo teške tjelesne ozljede", priopćili su iz koprivničko-križevačke policije.

Ilustracija // Foto: MUP

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim Lj.I. zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Tereti ga se da je u četvrtak oko 16.30 sati na nogometnom igralištu u Koledincu upravljao traktorom IMT koprivničke registarske oznake koji je vukao ručno izrađeni valjak obavljajući poslove ravnanja travnjaka tamošnjeg nogometnog kluba Jadran Galeba, člana Četvrte ŽNL.

“Budući da osumnjičeni prethodno nije vodio računa o sigurnosti djece koja su se ondje igrala, valjkom je pregazio 12-godišnjeg dječaka, koji je zadobilo teške tjelesne ozljede”, priopćili su iz koprivničko-križevačke policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom protiv 55-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ne propustite: