Križevački vrtić Zraka sunca dobio priznanje za najljepše uređen vrt

Prosudbeno povjerenstvo posjetilo je i razgledalo okoliše vrtića i škola koji su sudjelovali u natjecanju i odlučilo da Zraka sunca ulazi u uži izbor.

Projekt Najljepši školski vrt nastao je u suradnji HRT-a i Ministarstava znanosti i obrazovanja na temelju obrazovnog programa Hrvatskog radija i emisije ”Slušaj kako zemlja diše”. U deset najboljih školskih vrtova ove godine je i onaj Dječjeg vrtića Zraka sunca iz Križevaca.

Prosudbeno povjerenstvo posjetilo je i razgledalo okoliše vrtića i škola koji su sudjelovali u natjecanju i odlučilo da Zraka sunca ulazi u uži izbor. Na čelu komisije je urednica emisije “Slušaj kako zemlja diše” Lidija Komes.

Dodjela priznanja vrtićima i školama s najljepše uređenim okolišem bila je u studiju HRT-a ”Zvonimir Bajsić” u Zagrebu. Na dodjeli su prisustvovale djelatnice i skupina djece iz vrtića Zraka sunca, zamjenik križevačkog gradonačelnika Tomislav Katanović te djeca i djelatnici ostalih škola i vrtića koji su ušli u deset najboljih. Djecu je uz priznanja za trud razveselilo i razgledavanje cijele zgrade HRT-a uz stručno vodstvo.

Ne propustite: