KRIŽEVCI Gradonačelnik Mario Rajn održao prijem za Gradsko društvo Crvenog križa Križevci

Prijemu su prisustvovali predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Križevci Franjo Husinec i ravnateljica Đurđica Trbus s ostalim djelatnicima te 33 gerontodomaćica koje su zaposlene u sklopu projekta "Pruži ruku potrebitima".

Foto: Grad Križevci

Povodom Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca koji se obilježava danas, 8. svibnja, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn upriličio je prijem za Gradsko društvo Crvenog križa Križevci.

Prijemu su prisustvovali predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Križevci Franjo Husinec i ravnateljica Đurđica Trbus s ostalim djelatnicima te 33 gerontodomaćica koje su zaposlene u sklopu projekta “Pruži ruku potrebitima”.

Čestitke povodom obilježavanja ovog dana uputio je gradonačelnik zahvalivši na nesebičnom i humanom radu svim volonterima, aktivistima, dobrovoljnim darivateljima krvi, djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Križevci i gerontodomaćicama koje brinu o 180 osoba.

“Ne mogu dovoljno istaknuti zadovoljstvo radom što je Gradsko društvo Crvenog križa Križevci nositelj projekta, a Grad Križevci ponosni partner projekta “Pruži ruku potrebitima”, izjavio je Rajn.

Zahvalu na prijemu uputio je predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Franjo Husinec dodavši kako se današnji dan obilježava u spomen na osnivača Međunarodnog pokreta Crvenog križa Henryja Dunanta.

“Djelovanje Hrvatskog crvenog križa je iz godine u godinu sve složenije i sveobuhvatnije”, izjavio je predsjednik Husinec i zahvalio gradonačelniku na pružanju podrške Gradskom društvu Crvenog križa Križevci.

U ime 33 gerontodomaćica obratila se Tanja Poljak koja je naglasila kako korisnicima puno znači svakodnevna pomoć koju im pružaju, a kako su se za ovaj posao odlučile s obzirom na to da vole rad s ljudima i pomagati ljudima.

Izvor i foto: Grad Križevci

Ne propustite: