KRIŽEVCI Koprivničko-križevački župan Darko Koren sa suradnicima posjetio novog ravnatelja Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga

Ravnatelj Ivan Peklić mandat je preuzeo na pet godina, a od 1993. godine u školi je radio kao profesor povijesti.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

Koprivničko-križevački župan Darko Koren u pratnji svog zamjenika Ratimira Ljubića, pročelnika Upravnog odjela za financije i javnu nabavu Darka Masneca i pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, posjetio je jučer, u utorak križevačku Gimnaziju Ivana Zakmardija Dijankovečkoga.

U tom se posjetu susreo s novim ravnateljem škole Ivanom Peklićem. Ravnatelj Peklić, koji je na dužnost stupio 1. srpnja, zahvalio je na podršci i izvijestio župana i suradnike o radu Gimnazije te razvojnim planovima za razdoblje koje slijedi.

Župan je novom ravnatelju poželio uspjeh u radu i naglasio kako će Županijska uprava i dalje biti na raspolaganju križevačkoj Gimnaziji u svim njenim potrebama.

“Ulaganje u školstvo i obrazovanje među najvišim je prioritetima Županijske uprave koja nastoji maksimalno poboljšati materijalne uvjete za učenike i učitelje. I ovog ćemo ljeta provesti brojna ulaganja, rekonstrukcije i obnavljanja u školama koja su pod našom ingerencijom, a sve s ciljem kako bi se naša djeca osjećala ugodno i najvažnije, motivirano za usvajanje novih znanja. Stojimo vam na raspolaganju i možete računati na našu podršku”, istaknuo je župan.

Ravnatelj Ivan Peklić mandat je preuzeo na pet godina, a od 1993. godine u školi je radio kao profesor povijesti. Stekao je i akademsku titulu doktora humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru 2013. godine s doktorskim radom Društvena i politička djelatnost Franje Markovića, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite: