KRIŽEVCI Održani su 6. Energetski dani – info sajam opreme energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije

Na sajmu su izlagali Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci, Instruktažni centar Križevci, Leda Led rasvjeta iz Zagreba, Energy Plus d.o.o. iz Ludbrega i Knauf Insulation d.o.o. iz Novog Marofa.

Izvor fotografija: Grad Križevci

U Križevcima je jučer, u petak, na Strossmayerovom trgu u sklopu 6. Energetskih dana grada Križevaca održao info sajam opreme energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Na sajmu su izlagali Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci, Instruktažni centar Križevci, Leda Led rasvjeta iz Zagreba, Energy Plus d.o.o. iz Ludbrega i Knauf Insulation d.o.o. iz Novog Marofa.

Sajam je obišao i zamjenik gradonačelnika Križevaca, Danijel Šaško. Osim toga, u osnovnim školama “Vladimir Nazor” i “Ljudevit Modec” u Križevcima, Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci i Osnovnoj školi “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno održat će se radionice s učenicima petih razreda na temu održivog razvoja i obnovljivih izvora energije što je dio projekta “I ja odvajam!” kojega sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, stoji na internetskim stranicama Grada Križevaca.

Ne propustite: