KRIŽEVCI Otvorena prva fotonaponska elektrana

Potporu pružaju gradonačelnik Mario Rajn i njegovi zamjenici, Mario Martinčević i Danijel Šaško, u čije ime ih je pročelnik Novosel i pozdravio.

Foto: Grad Križevci

U križevačkoj knjižnici “Franjo Marković” jučer, u petak, otvorena je fotonaponska elektrana.

Pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel prisustvovao je događaju te zahvalio Zelenoj energetskoj zadruzi na proteklih godinu i pol dana na uloženom trudu kako bi fotoelektrana bila puštena u rad.

Uz potporu Grada Križevaca, Zelena energetska zadruga i knjižnica “Franjo Marković” podržane su u ovoj zelenoj priči.

Također je napomenuo kako je puno podrške došlo i od strane Energetskog ureda Ljiljane Stojsavljević Križan čija stručnost je odigrala veliku ulogu u cijeloj priči.

Potporu pružaju gradonačelnik Mario Rajn i njegovi zamjenici, Mario Martinčević i Danijel Šaško, u čije ime ih je pročelnik Novosel i pozdravio.

Zaželio je puno uspjeha i sreće u daljnjem radu, sadašnjim i budućim korisnicima.
S obzirom na to da je ravnateljica knjižnice bila odsutna, njene riječi prenesene su bile u cijelosti. Spriječena je bila prisustvovati događaju jer je predstavljala knjižnicu na Plitvicama, pod nazivom “Prva sunčana knjižnica” u nadi da će i druge knjižnice i ustanove postati dio energetske zajednice i održivih kvartova budućnosti, stoji na internetskim stranicama Grada Križevaca.

Ne propustite: