KRIŽEVCI Uručeni certifikati polaznicima IT edukacije

Na edukaciji je sudjelovalo 12 polaznika koje je Grad Križevci odabrao javnim pozivom.

Foto: Grad Križevci

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, u četvrtak je održana podjela certifikata o završenoj edukaciji koju je organizirao Grad Križevci u suradnji s tvrtkom Speck j.d.o.o. mobilnih tehnologija.

Na edukaciji je sudjelovalo 12 polaznika koje je Grad Križevci odabrao javnim pozivom, a za tih 12 polaznika edukacija je bila besplatna. Tijekom edukacije usvojili su nova znanja i dobili nove kompetencije iz IT područja.

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn čestitao je svima na uspješno završenoj edukaciji i zahvalio na suradnji tvrtci Speck istaknuvši zadovoljstvo što su se ljudi dodatno educirali i to u baš ovom području budući da Križevci žele biti prepoznati kao grad održivog gospodarstva s primjenom najmodernijih tehnologija.

Direktor tvrtke Speck Tomislav Tenodi, također se obratio okupljenima i dao informacije o edukaciji i samom projektu koji obuhvaća web i mobilno programiranje.

Nakon dodjele certifikata uslijedilo je neformalno druženje koje je ujedno bila prilika da se polaznici edukacije upoznaju s nekim od potencijalnih poslodavaca, a prisutni su bili i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup i direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

Valja napomenuti kako je nakon podijele certifikata prisutnima predstavljena aplikacija Rezervacija dvorana. Voditelj prezentacije ukratko je objasnio čemu aplikacija služi, odnosno na koji način rezervirati neku od dvorana u slobodnom terminu te kako pratiti promijene, stoji na internetskim stranicama Grada Križevaca.

Ne propustite: