Petak, 3. veljače 2023.

KRVAVA SVAĐA Nožem ubio susjeda i pobjegao

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv 46-godišnjaka do okončanja kaznenog postupka zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Preporučujemo

Županijsko državno odvjetništvo je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zagrebu optužnicu protiv 46-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela ubojstva.

Optužnicom se tereti da je 8. rujna oko 18.30 sati u obiteljskoj kući u Oroslavju, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s 45-godišnjim susjedom, a u nakani da ga liši života, nožem ga ubo u predjelu glave i prsišta pri čemu je nesretnik zadobio ubodnorezne rane na glavi i prsnom košu te je, unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći, preminuo istog dana.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv 46-godišnjaka do okončanja kaznenog postupka zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, nakon napada 46-godišnjak je napustio mjesto zločina te je pronađen tek sljedeće jutro, 12 sati nakon potrage.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti