KTC VIŠE NEĆE RADITI NEDJELJOM Radnici oduševljeni, hoće li to znati prepoznati i kupci?

Pitanje svih pitanja je hoće li KTC biti usamljen u ovoj odluci o neradu nedjeljom ili će mu se pridružiti i drugi trgovački lanci. S obzirom na brojne komentare po društvenim mrežama tipa "odsad kupujemo samo u KTC-u", ako dosad to i nisu planirali, možda ubrzo promijene odluku.

Sjedište KTC-a u Križevcima // Foto: KTC

Križevački trgovački lanac KTC već treću godinu ne radi za vjerske blagdane, a od 1. siječnja 2020. godine svoja će vrata zatvoriti i nedjeljom.

“Ako ih tretiramo kao članove velike obitelji, onda je red da ih tretiramo tako i u poslu. Omogućili smo im da nedjelje provode sa svojim najmilijima, a drugo je naša želja da zanimanje trgovac ponovno bude atraktivno”, objasnio je odluku o ukidanju rada nedjeljom za Novu TV Ivica Katavić, predsjednik uprave KTC-a.

U KTC-u radi oko 1400 ljudi. Ne treba ni govoriti što za sve njih ova odluka znači.

– Pretežno smo svi majke ili supruge, imamo doma svojih problema, posla i sad sve što nam se nakupi preko tjedna ostavit ćemo za nedjelju – rekla je Ljiljana Lugomer, trgovkinja koja ovaj posao radi već 26 godina.

No, pitanje svih pitanja je hoće li KTC biti usamljen u ovoj odluci o neradu nedjeljom ili će mu se pridružiti i drugi trgovački lanci.

S obzirom na brojne komentare po društvenim mrežama tipa “odsad kupujemo samo u KTC-u”, ako dosad to i nisu planirali, možda ubrzo promijene odluku.

Ne propustite: