Lana Kovač na kongresu u Splitu dobila priznanje za razvoj obrtništva

Kći Helene Hećimović dobila je Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke. Priznanje je preuzeo Gordan Knežević.

Priznanje je preuzeo Gordan Knežević, a s njim su bile Jasmina Markota i Irena Kovačić // Foto: Facebook

Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore organizirao je 29. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika. Kongres se održavao od 27. do 29. studenoga u Splitu, a domaćin je bila Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije.

Priznanje je dobila Lana Kovač // Foto: Facebook
Priznanje je dobila Lana Kovač // Foto: Facebook

Uz zanimljiva izlaganja, panel diskusije i razmjenu iskustava, u sklopu Kongresa dodijeljena su i priznanja obrtnicima za iznimna postignuća. Jedno od priznanja pripalo je Koprivničanki Lani Kovač. Kći Helene Hećimović, bivše savjetnice u koprivničkoj gradskoj upravi, dobila je Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke. Priznanje je preuzeo voditelj projekta ”Sunčano selo” Gordan Knežević.

– Priznanje struke je ipak velika stvar. “Sunčano selo”, projekt obitelji Hećimović, na ponos je Koprivnice. Gordan Knežević primio je Priznanje uz podršku predsjednice Udruženja Irene Kovačić i tajnice Jasmine Markota. Želimo im još puno uspjeha. MI KOPRIVNIČANCI!!! – ponosni su na priznanje iz Udruženja obrtnika.

Ne propustite: