LIGA VETERANA Veliki derbi u Đelekovcu, Đurđevčani dočekuju Jadran Galeb

Prve četiri momčadi u Prvoj veteranskoj ligi nalaze se u svega dva boda. Bit će zanimljivo vidjeti koja će od njih na kraju jeseni završiti kao prvoplasirana.

Foto: Mario Perlok
Foto: Mario Perlok

Prva i Druga liga veterana stigla je do sedmoga kola koje je na rasporedu ovoga četvrtka i petka. Sve oči bit će uprte prema derbiju u Đelekovcu, dok ništa manje zanimljivo neće biti ni na ostalim susretima.

Trenutno vodeća ekipa Starigrada odlazi na teško gostovanje kod aktualnih prvaka, Osvita iz Đelekovca. Domaći nogometaši pokušat će se izvući iz mini krize u koju su upali, a pobjeda protiv trenutno vodeće ekipe vratila bi ih u borbu za naslov prvaka.

Graničar iz Đurđevca, koji ne igra na prošlogodišnjoj razini, dočekuje momčad Jadran Galeba, koja je okupila respektabilnu ekipu s kojom želi doći do naslova prvaka. Đurđevčani su neugodna ekipa koja će teško prepustiti bodove na domaćem terenu bilo kome.

Zanimljivo će biti i na susretu Sloge i Omladinca, dok u preostalim susretima Miklinovec dočekuje Križevce, a Ferdinandovac Mladost iz Kloštra Podravskog.

U Drugoj veteranskoj ligi vodeće Bratstvo dočekuje trećeplasiranu Lipu, dok drugoplasirani Zagorec ugošćuje Sokol.

Koprivnica će na Gradskom stadionu dočekati Podravac, Graničar iz Legrada domaćin je Panoniji dok će Rasinja do prvoga boda pokušati doći u Subotici Podravskoj protiv Sabarije.

PRVA LIGA VETERANA, 7. KOLO:

12. listopada, 16.30: Osvit – Starigrad, Ferdinandovac – Mladost KP, Sloga – Omladinac, Graničar Đ – Jadran Galeb

13. listopada, 16.30: Miklinovec – Križevci.

DRUGA LIGA VETERANA, 7. KOLO:

12. listopada, 16.30: Sabarija – Rasinja, Graničar L – Panonija

13. listopada, 16.30: Koprivnica – Podravac (21.30), Zagorec – Sokol, Bratstvo – Lipa.