LIJEPA GESTA Dinamovi nogometaši pružili podršku i zaželjeli brz oporavak Karlu Sokaču

Mladi križevački vratar teško je ozlijeđen u novogodišnjoj noći u prometnoj nesreći. Nesretnom mladiću stradali su vratni kralješci te su mu oduzete obje noge i lijeva ruka. Bio je podvrgnut teškim operacijama u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u zagrebačkoj Draškovićevoj, a sada se oporavlja u Varaždinskim Toplicama.

Livaković, Zagorac i Lesički u posjeti stradalom Karlu Sokaču // Foto: Davor Sokač Facebook

Lijepa gesta Dinamovih nogometaša.

Naime, na rehabilitaciji u Varaždinskim Toplicama mladog i talentiranog vratara hrvatskog trećeligaša Karla Sokača posjetili su nogometaši Dominik Livaković i Danijel Zagorac i glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

“Veliku snagu i volju za oporavkom ovi predivni i humani ljudi donijeli su mojem Karlu”, napisao je na svom Facebooku profilu mladićev otac Davor.

Podsjetimo, Karlo je teško ozlijeđen u novogodišnjoj noći u prometnoj nesreći u Križevcima. Nesretnom mladiću u nesreći su stradali vratni kralješci te su mu oduzete obje noge i lijeva ruka.

Bio je podvrgnut teškim operacijama u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u zagrebačkoj Draškovićevoj, a sada se oporavlja u Varaždinskim Toplicama.

Dug oporavak zahtjeva i velike financijske izdatke. Mnogi su se već uključili u akcije pomoći za mladog Karla.

Tako će i Tamburaški sastav Begini u bjelovarskom Vip clubu održati koncert za Karla!

Koncert će se održati u četvrtak, 13. veljače.

Škola nogometa Radnika Križevci organizirat će, pak, u utorak, 18. veljače, s početkom u 20 sati humanitarnu malonogometnu utakmicu između Križevčana i MNK Futsal Dinamo.

Ne propustite: