LIJEPA GESTA NK Slaven Belupo pomaže obitelji Čirković kojoj je izgorjela kuća

Svi oni koji žele pomoći mogu to učiniti uplatom na tekući račun u Podravskoj banci na ime Dejan Čirković, broj računa: HR3123860023200845385.

Foto: NK Slaven Belupo

Nogometni klub Slaven Belupo danas, u ponedjeljak, na treningu je imao posebne goste – obitelj Čirković iz Subotice Podravske koja je u utorak imala veliku nesreću u kojoj im je izgorjela kuća.

Kako bi što lakše prebrodili ovo teško razdoblje, nogometaši Slavena Belupa odlučili su ocu Vladimiru s dvije kćeri, Helenom i Lucijom, te tri sina, Dejanom, Danijelom i Denisom, financijski pomoći. Uz to, osigurani su im poklon paketi i ulaznice za današnju utakmicu s Istrom kako bi barem na kratko “maknuli misli” od nesreće koja ih je snašla.

“Ovo je najmanje što smo mogli učiniti. Kada se dogode ovakve situacije zapravo shvatimo koliko nekad brinemo o toliko trivijalnim stvarima i zamaramo se s onim čime se ne bismo trebali. Nadamo se da će ova naša mala gesta pomoći obitelji Čirković i da će potaknuti i ostale Koprivničanke i Koprivničance da pomognu jer je u ovakvim situacijama i jedna kuna velika”, izjavio je Mateas Delić, kapetan Farmaceuta.

Svi oni koji još žele pomoći ovoj obitelji mogu to učiniti uplatom na tekući račun u Podravskoj banci na ime Dejan Čirković, broj računa: HR3123860023200845385

Ne propustite: