LIJEPA VIJEST ZA PODRAVKAŠE Evo kakve će zaposlenici dobiti uskrsnice

Veseli nas da ove godine, većim iznosom dodatka na plaću za blagdan Uskrsa, možemo svojim zaposlenicima dodatno rasteretiti kućni budžet i doprinijeti da blagdane provedu što ugodnije u krugu svojih najbližih – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Radnici Podravke // Foto: Luka Krušec
Radnici Podravke // Foto: Luka Krušec

Lijepa vijest stiže za radnike Podravke.

Koprivnička kompanija i ove će godine darivati svoje zaposlenike za blagdan Uskrsa i za to će ukupno izdvojiti 2,5 milijuna kuna, što je 50 posto više nego godinu ranije.

“Uprava Podravke donijela je Odluku o jednokratnom dodatku na plaću u visini od 600 kuna u naravi, a pravo na uskrsnicu imaju zaposlenici koji su u radnom odnosu na dan 12. ožujka 2018. godine. Uz uskrsnicu, Podravka svojim zaposlenicima tijekom godine isplaćuje i božićnicu, dar za djecu, regres, kao i godišnju nagradu – stimulaciju za doprinos ostvarenju poslovnih rezultata”, priopćili su iz kompanije.

– Veseli nas da ove godine, većim iznosom dodatka na plaću za blagdan Uskrsa, možemo svojim zaposlenicima dodatno rasteretiti kućni budžet i doprinijeti da blagdane provedu što ugodnije u krugu svojih najbližih – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Ne propustite: