LINO KUP Evo tko su pobjednice i pobjednici ovogodišnjeg teniskog turnira

Sponzor turnira bila je Podravka koja je osigurala nagrade za finaliste i pobjednike u svim konkurencijama.

Fotografije preuzete s internetskih stranica Teniskog kluba Koprivnica

U srijedu je na terenima Teniskog kluba Koprivnica završen turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina. Turnir je bio 2. ranga, jedan od pet takvih u cijeloj godini, što je privuklo natjecatelje iz svih dijelova Hrvatske. Ovo je bilo 25. izdanje ovog turnira pod nazivom Lino kup. Ukupno je nastupilo 52 natjecatelja u četiri konkurencije, dječaci i djevojčice pojedinačno i u paru.

U konkurenciji dječaka pojedinačno, pobjednik turnira je Nazarov Abbas, koji je u finalu bio bolji od Dubovečak Filipa, suigrača iz TK ITeam iz Zagreba. Kod djevojčica u pojedinačnom turniru pobijedila je Stojanović Sara također iz ITeama, koja je u finalu bila bolja od Osječanke Rosso Korine rezultatom 67(1), 64 i 61.

Kod dječaka u konkurenciji parova, braća Markovina iz Splita kao drugi nositelji bez prevelike muke osvojili su turnir, a u finalu su bili bolji od kombinacije Dubovečak/Horvatić. Kod djevojčica na turniru parova u tijesnom finalu je par Brnić/Cecelja bio bolji od para Dominić/Roso.

Najbolji rezultat igrača iz TK Koprivnica ostvario je Viktor Petrović koji je s kolegom iz TK Prelog Horvatom izborio polufinale konkurencije u parovima.

Sponzor turnira bila je Podravka koja je osigurala nagrade za finaliste i pobjednike u svim konkurencijama. Nadolazećeg vikenda očekuje nas turnir do 12 godina, “Hartmann kup”.

Ne propustite: