LJEPOTICA DO LJEPOTICE Biramo Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije

Šest najljepših djevojaka iz Koprivničko-križevačke županije plasirat će se na izbor za Miss Supranational Hrvatske koji se 5. lipnja održava u Vodicama.

Foto: Luka Krušec

Izbor za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu u hotelu Kalnik u Križevcima, s početkom u 20 sati.

Šest najljepših djevojaka iz Koprivničko-križevačke županije plasirat će se na izbor za Miss Supranational Hrvatske koji se 5. lipnja održava u Vodicama.

Natjecat će se Ana Kuprešak, Ivana Kapusta, Lorena Vargić, Marinela Katalenić, Mihaela Ivanek, Pamela Andrašić, Manuela Milaković, Slavica Duljak, Petra Obradović, Monika Milaković, Stevana Vujasinović i Mihaela Kögl, o čemu smo već PISALI OVDJE.

Pobjednica nacionalnog izbora predstavljat će Hrvatsku u Poljskoj.

“Iznimna nam je čast što i treću godinu za redom organiziramo izbor Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, a na kojem ćemo izabrati nasljednicu još uvijek aktualne Miss Antonie Tee Beroš koja je ujedno i aktualna druga pratilja Miss Supranational Hrvatske”, istaknula je Marinela Kilić.

Izbor za Miss Supranational of te World ove godine održava po 10. put te da je jedan od tri najveća izbora ljepote u svijetu. U izravnom prijenosu svjetski izbor prati više od 100 zemalja, a isto toliko predstavnica se bori za ovu prestižnu titulu. U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a i slično kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, sudionika i pokrovitelja.

“Ovim putem pozivamo čitatelje portala Klikaj.hr-a da nam se pridruže u Hotelu Kalnik na ovom izboru ljepote”, zaključila je M. Kilić.

Ne propustite: