LJEPOTICA DO LJEPOTICE Finalistice izbora Kraljice Jadrana okupirale otok Rab

Izbor će se održati večeras na glavnom trgu otoka Raba, trgu Svetog Kristofora, s početkom u 21.30 sati.

Natjecateljice za Kraljicu Jadrana // Foto: Direkcija Kraljice Hrvatske

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na prekrasnom otoku Rabu za finalni izbor Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. koji će se održati u večeras na glavnom trgu otoka Raba, trgu Svetog Kristofora, s početkom u 21.30 sati.

Domaćin i pokrovitelji su Grad Rab i Turistička zajednica Grada Raba, salon ljepote MEISIE, Sherri Hill, Kraš, te najstarija i najnagrađivanija vinarija Iločki Podrumi koja je proizvela vrhunsko vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Kroz program će nas voditi poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak te prekrasna mlada voditeljica u usponu Elena Jung.

Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“ ekskluzivnog salona vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke, kupaćim kostimima najpoznatijeg domaćeg brenda RIVAGE LINE. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Sherri Hill“ – ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala koje odišu glamurom.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba. Ljepote otoka djevojke će istražiti vožnjom brodom Sardina.

O zdravlju i ljepoti natjecateljica brine se Salon ljepote MEISIE.

Za divne frizure finalistica i voditelja pobrinut će se frizerka Franciska. Za zvjezdani look zaslužan je „IBEAUTY“ Ive Berišić iz Rijeke s najnovijim stilovima šminkanja.

Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja. Na izboru Kraljice Jadrana 2019. gosti će uživati u glazbenom nastupu neponovljive grupe „Colonia“ te plesne skupine Megablast, priopćeili su iz Direkcije Kraljice Hrvatske.

Finalni  izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2019:

1 Nadina Spahić
2 Marijana Bjelopera
3 Božica Klak
4 Samanta Mulić
5 Maja Lončarević
6 Petra Meglaj
7 Martina Dovođa
8 Tanja Žanić
9 Kanita Hajder
10 Michelle Salome Kursar
11 Nina Matošović
12 Lara Ivezić
Ne propustite: