LJETO ZA PAMĆENJE Članovi Udruge Mali princ ljetovali besplatno na moru

Valamar Riviera već šest godina zaredom provodi donacijski program “Tisuću dana na Jadranskom moru” u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja pod nazivom "Veliko srce Valamara".

Foto: Udruga Mali princ

U okviru natječaja “Tisuću dana na Jadranskom moru” Valamar Riviere, deset članova Udruge Mali princ za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove roditelje iz Đurđevca ljetovalo je u Poreču. Tamo su boravili od 1. do 4. rujna, a smještaj je bio osiguran u Hotelu Diamant Residence. Ljetovanje su iskoristili za kupanje, odmor, šetnju i druženje.

Valamar Riviera već šest godina zaredom provodi donacijski program “Tisuću dana na Jadranskom moru” u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja pod nazivom “Veliko srce Valamara”. Program je usmjeren na pomoć potrebitima u lokalnoj zajednici i poticanju razvoja kulture uzajamnosti.

“Zahvaljujemo Tvrtki Valamar Riviere što su nam omogućili prekrasno ljetovanje, upoznavanje Poreča i izvanredan smještaj u Hotelu u kojem nas je dočekalo ljubazno osoblje i fenomenalna hrana”, rekla je predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Ne propustite: