LJUDI DOBROG SRCA U akciji Solidarnost na djelu koprivničkog Crvenog križa prikupljeno više od 34.000 kuna

"Na području djelovanja 13 mjesnih odbora Crvenog križa jučer je prikupljeno 34.639,79 kuna na kojima se zahvaljujemo našim sugrađanima, volonterima, učenicima, aktivistima i svima koji su bili uključeni u akciju", poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Izvor fotografija: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je u četvrtak 47. humanitarnu akciju Solidarnost na djelu.

Uz geslo ovogodišnje akcije, “Ne dvoji, za drugog izdvoji!”, svoju su nesebičnost pokazali Koprivničanke i Koprivničanci, koji su se odazvali pozivu na akciju te svojim doprinosom pomogli u prikupljanju sredstava. I ove su godine sredstva namijenjena za kupnju sportske obuće za djecu školskog uzrasta slabijeg imovinskog stanja.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

U provođenju akcije pomogli su predsjednici mjesnih društava Crvenog križa, voditelji podmlatka Crvenog križa u gradskim osnovnim i srednjim školama te mnogobrojni volonteri.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Akciju su podržali i vodeći sportski klubovi RK Podravka Vegeta, NK Slaven Belupo i RK Koprivnica NOA.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

“Na području djelovanja 13 mjesnih odbora Crvenog križa u četvrtak, 10. listopada 2019., prikupljeno je 34.639,79  kuna na kojima se zahvaljujemo našim sugrađanima, volonterima, učenicima, aktivistima i svima koji su  bili uključeni u akciju.”, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Akcija Solidarnost na djelu 2019. nastavlja se i dalje na područjima općinskih društava Crvenog križa i u prigradskim naseljima sve do 30. listopada.

Ne propustite: