Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

Lopovi provalili u klijet, trgovinu i obiteljsku kuću, evo što su sve odnijeli

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je kako je između 16. i 26. rujna u Subotici Podravskoj, u Donjem Bregu, nepoznati počinitelj provalio u vikend objekt

Preporučujemo

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je kako je između 16. i 26. rujna u Subotici Podravskoj, u Donjem Bregu, nepoznati počinitelj provalio u vikend objekt.

Iz njega je otuđio televizor i druge stvari, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Između 25. i 26. rujna u Svetom Ivanu Žabno na Trgu Karla Lukaša nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu iz koje je otuđio duhanske proizvode. Točna materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim duhanskim proizvodima.

Jučer, 26. rujna, u poslijepodnevnim satima, u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je otuđio novac, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.

Najnovije objave