Petak, 2. lipnja 2023.

Loš početak bračnog života: policija upala na svadbu i uhitila mladence

U objektu je zatečeno, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju

Zagrebački policajci su proveli kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, 23-godišnjakom i 22-godišnjakinjom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ‘Širenje i prenošenje zarazne bolesti’.

Naime, u nedjelju, 14. veljače, otprilike sat vremena iza ponoći u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Đurđekovca, policajci su utvrdili kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani odnosno protivno odluci nacionalnog Stožera civilne zaštite.

U navedenom objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile.

Kako je izvijestila PU zagrebačka zbog sumnji na nepoštivanje preporuka i mjera Stožera, postupali su zagrebački policajci u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata, koji su zapečatili objekt.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, 48-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta te organizatori proslave, 22-godišnjakinja i 23-godišnjak, privedeni su u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke na kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo ‘Širenje i prenošenje zarazne bolesti’ te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti