Nedjelja, 2. listopada 2022.

Lovačkom puškom gađao divljač, a pogodio kolegu lovca

Članovi lovačkog društva ozlijeđenog su odvezli u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, nakon čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice u Zagreb na daljnje liječenje

Preporučujemo

U nedjelju u prijepodnevnim satima u Selnici je prilikom održavanja organiziranog lova 35-godišnji hrvatski državljanin zadobio teške tjelesne ozlijede, priopćila je Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Naime, prilikom organiziranog lova 29-godišnji hrvatski državljanin, član lovačkog društva, opalio je jedan hitac iz lovačke puške koju legalno posjeduje prema divljači te je nekoliko zrna sačme pogodilo 35-godišnjaka koji se nalazio u blizini.

Članovi lovačkog društva ozlijeđenog su odvezli u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, nakon čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice u Zagreb na daljnje liječenje.

Protiv 29-godišnjeg lovca podnijet će se kaznena prijava zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

- Advertisement -

Najnovije objave