MAGDALENJE Koncerti Mate Bulića i Gazdi mamac za publiku

Biciklijada, radionice, finale malonogometnog kupa, šaranski kup, Gazde, Mate Bulić samo su neki od razloga zašto ovaj vikend morate provesti u jednoj od najrazvijenijih općina u Varaždinskoj županiji.

Općina Gornji Kneginec // Foto: Facebook
Općina Gornji Kneginec // Foto: Facebook

Popularno Magdalenje i ove se godine obilježava u Općini Gornji Kneginec.

Iako je program uoči samog Magdalenja počeo u subotu, 15. srpnja, glavni dio programa počinje u petak, 21. srpnja, i traje do nedjelje, 23. srpnja.

U petak u 17 sati počinje 11. Kneginečka biciklijada te 2. šaranski kup sa 44 sata neprekidnog ribolova.

U 19 sati u crkvi Marije Magdalene počinje misno slavlje nakon kojeg slijedi nastup dramske grupe Vita. U društvenom domu u Turčinu od 20 sati održat će se edukacija o zdravom načinu života žena pod nazivom Žene u formi. U 21 sat pod šatorom na Trgu dr. Franje Tuđmana posjetitelje će zabavljati Mate Bulić.

Na sam blagdan Marije Magdalene, u subotu u 10 sati, KUM tj. Kneginečka udruga mladih organizira ljetnu radionicu Kneginečka kula na kojoj će se od plastelina oblikovati kula i crkva u parku kod crkve u Gornjem Knegincu.

Nakon središnjeg misnog slavlja u 11 sati, cijeli zabavni program se seli na Trg dr. Franje Tuđmana gdje vas od 20 sati očekuje nastup Tamburaškog sastava Gazde.

Za kraj Magdalenja u Knegincu, u nedjelju u 13 sati bit će proglašenje pobjednika 2. šaranskog kupa na ribnjacima ŠRC Ostriž u Gornjem Knegincu. Na vatrogasnom poligonu DVD Kneginec Gornji od 15 sati održat će se sportsko prijateljsko natjecanje udruga umirovljenika dok se u 20 sati na igralištu Dubravka u Turčinu igra finale ljetne malonogometne lige Kneginec 2017.

Na Trgu dr. Franje Tuđmana u nedjelju vas očekuje grupa Enigma i fešta do jutra.

Ne propustite: