Petak, 29. rujna 2023.

Maloljetnica u romskom naselju nožem napala socijalne radnice i prijetila im ubojstvom

U zakonskom roku maloljetnica je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a potom je u četvrtak dovedena na Općinski sud gdje je sutkinja za mladež rješenjem odredila privremeni smještaj u ustanovi socijalne skrbi

- Advertisement -

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnicom s područja Međimurske županije sumnja se da je počinila kazneno djelo prijetnje.

Utvrđeno je da je u srijedu oko 9.30 sati u Murskom Središću, u Ulici Sitnice, u romskom naselju, dvjema službenicama Centra za socijalnu skrb zaprijetila samoozljeđivanjem i ubojstvom nakon čega su službenice ušle u službeno vozilo.

Maloljetnica je potom krenula prema njima i u ruci držala nož, ali nije došlo do napada. U događaju, srećom, nitko nije ozlijeđen.

- Advertisement -

Od socijalnih radnica je zaprimljena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela prijetnje, dok je maloljetnica uhićena.

U zakonskom roku maloljetnica je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a potom je u četvrtak dovedena na Općinski sud gdje je sutkinja za mladež rješenjem odredila privremeni smještaj u ustanovi socijalne skrbi, priopćila je međimurska policija.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti