MALONOGOMETNI TURNIR U KRIŽEVCIMA Dvije pobjede Sasine, uvjerljivi Kunovčani i Prigorski.hr

Utakmice se igraju svakog dana do 23. prosinca, onda su dva dana pauze zbog blagdana i opet se nastavlja turnir.

Ekipa Klikaj.hr / CB Laverna // Foto: Prigorski.hr

Počelo je natjecanje na križevačkom turniru u malom nogometu. Točnije, dva turnira. Glavnom, Ožujsko-KTC, i turniru županijskih klubova Robin trgovine-Ožujsko.

Čast da otvore natjecanje pripala je Rataru iz Miholca i Viktoriji iz Vojakovca, a zatim su na parket izašli igrači Euro Limbusa MNK Sasina i Hrvatskog bojovnika iz Mokrica Miholečkih. Socca prvak Hrvatske ostvario je dvije pobjede, “sredili” su Bojovnike, a zatim su “kliknuli” i Klikaj.hr / CB Laverna u skupini E.

Derbi petka, 13., odigrali su žabljanski Tomislav-Radnik i križevački Prigorski.hr. Doduše, bio je to derbi samo na papiru jer su Picigovi mladići brzo pokazali tko je gazda, a, uostalom, u postavi su vrsni igrači s kapetanom momčadi Markom Švageljom, prvim topnikom križevačkog trećeligaša Tomislavom Borovčakom i vratarom Socca reprezentacije Vedranom Vrhovcem.

Marko je zabijao i petom, a Vedran začarao svoju mrežu. Bilo je kao u tenisu, game, set, meč i još jedan dodatni za “efekt”.

Rezultati prvog dana:

OŽUJSKO-KTC

Skupina E) Euro Limbus MNK Sasina-Hrvatski bojovnik 8:0 (strijelci: Josip Nimac 2, Mijo Batarilo 2, David Žabec, Luka Davidović, Antonio Boršić, Karlo Darojković).

Euro Limbus MNK Sasina-Klikaj.hr CB Laverna 2:1 (strijelci: Nimac i Žabec//Luka Vidaković)

G) Tomislav-Radnik-Prigorski.hr 1:7 (strijelci: Josip Markešić//Marko Švagelj 2, Nikola Stanković, Robert Rumenjak, Marko Cmrk, Nikola Orejaš, Luka Jasenko)

ROBIN TRGOVINE-OŽUJSKO

Skupina E) Ratar-Viktorija 1:0 (Nikola Siladi)

C) Croatia-Graničar 3:2 (strijelci: Damir Možek 2, Matija Bogdan//Želimir Mešnjak, Antonio Međurečan) A)

Radnik Križevci juniori-Bratstvo 1:6 (strijelci: Karlo Sokač//Luka Vidaković 3, Jurica Ivanušić 2, Dean Slijepčević).

Sve rezultate i raspored utakmica možete pratiti OVDJE.

Ne propustite: