Malonogometno prvenstvo Međimurja ove godine još uzbudljivije

Prošlogodišnji pobjednici, Nedelišće (veterani), Sloboda Slakovec (seniori) i NŠ Međimurje Čakovec (pioniri), najavili su obranu naslova.

Ilustracija // Foto: pixabay.com
Ilustracija // Foto: pixabay.com

Tradicionalno malonogometno prvenstvo Međimurja, ove godine pod nazivom “2. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele”, održat će se od 26. prosinca ove do 8. siječnja sljedeće godine u dvorani Nacionalnog centra Aton Nedelišće.

Natjecanje je dogovoreno na zajedničkom sastanku organizatora, odgovornih iz Međimurskog nogometnog saveza i NGC-a Aton. Igrat će na podlozi s umjetnom travom, uz pomoć mantinela, a nastupat će seniori (kotizacija 500 kuna), veterani (kotizacija 400 kuna) i dječaci rođeni 2004. godine i mlađi (bez kotizacije).

Prošlogodišnji pobjednici, Nedelišće (veterani), Sloboda Slakovec (seniori) i NŠ Međimurje Čakovec (pioniri), najavili su obranu naslova, dok se veći broj prijava, prema riječima tajnika MNS-a Darka Jambrovića, očekuje u posljednji čas.

Pravo nastupa imaju samo klubovi s područja Međimurskog nogometnog saveza i očekuje se veći broj ekipa nego prošle godine, kada je u konkurenciji veterana sudjelovalo osam, u seniorima 32 i u konkurenciji pionira 12 momčadi.

Prijave se primaju do 21. prosinca u Međimurskom nogometnom savezu, a nagradni fondovi su sljedeći:

Seniori:

1. mjesto: aluminijski golovi s mrežom (5 X 2 m) + 6.000 kuna
2. mjesto: 5.000 kuna + nagrada organizatora
3. mjesto: 3.000 kuna + nagrada organizatora
4. mjesto: 1.000 kuna

Veterani:

1. mjesto: 2.500 kuna
2. mjesto: 1.500 kuna
3. mjesto: 1.000 kuna
4. mjesto: 500 kuna

Pioniri:

1. mjesto: komplet dresova (18+2)
2. mjesto: sportske torbe (18+2)
3. mjesto: deset lopti
4. mjesto: pet lopti

 

Ne propustite: