MEĐIMURJE ZAVIJENO U CRNO Mladi David tek je upisao multimediju na Sveučilištu Sjever, a sada ga više nema

Mladićeva majka Smiljana stigla je na mjesto nesreće kad su vatrogasci izvukli auto iz kanala. Izvukli su tijelo iz auta, a majka je od tuge kleknula i plakala nad sinom.

Stravičan prizor s mjesta nesreće // Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

David S. (23) iz Preloga u rano subotnje jutro sletio je s ceste kod Svete Marije i automobilom završio u derivacijskom kanalu HE “Dubrava”. Na mjestu je poginuo.

Cesta je bila skliska i neumoljiva.

“U zavoju je preletio ravno i vjerojatno je prema dijelovima auta udario u obalu kanala, a potom se prevrnuo na krov i ostao u vodi”, kazao je za 24sata Davidov tetak.

Mladi vozač vozio se iz smjera Donje Dubrave prema Prelogu. Kako doznaju 24sata, na mjestu nesreće neki vozači su se zaustavljali i vidjeli nešto nalik na auto u vodi, ali tek poslije 10 sati netko je ipak obavijestio policiju i vatrogasce koji su mladića izvukli iz auta i vode. Automobil je uništen gotovo do neprepoznatljivosti.

Mladićeva majka Smiljana stigla je na mjesto nesreće kad su vatrogasci izvukli auto iz kanala. Izvukli su tijelo iz auta, a majka je od tuge kleknula i plakala nad sinom.

– Bio je s društvom u Prelogu na humanitarnom koncertu za jednog malog bolesnika, a potom je društvo odvezao kući i vraćao se vjerojatno doma u Prelog – rekao je neutješni tetak poginulog mladića.

Davor je bio zaposlen u uspješnoj obiteljskoj tvrtki Šestan Busch koja radi kacige kao dio vojne opreme, a čiji je osnivač Davidov djed Alojzije Šestanj.

David ima još jednog brata i dvije sestre, a nedavno je upisao i studij multimedije na Sveučilištu Sjever.

U ponedjeljak bi trebala biti napravljena obdukcija, a u utorak će David biti pokopan na groblju u Prelogu.

Ne propustite:

1 komentar