MEĐIMURSKI KLUB S PODRAVSKIM ŠTIHOM Graničar Kotoriba doveo čak šest odličnih igrača iz Podravine, jedan je već tamo otprije, a i trener je Podravec

Sudeći prema pojačanjima koje je klub doveo, s pravom može pucati na najviši plasman u Prvoj međimurskoj ligi.

Stadion Graničara iz Kotoribe iz zraka // Foto: Facebook Nk Graničar Kotoriba

Međimurski klub s podravskim štihom. Tako bi se ukratko mogla opisati situacija u NK Graničaru iz Kotoribe, članu Prve međimurske lige u kojoj su prošloj sezoni završili na sedmom mjestu.

Za Graničar su dosad igrali redom domaći igrači, a ovog prijelaznog roka klub je pojačalo čak šest nogometaša iz Koprivnice i okolice.

U klub je stigao Saša Vukonić iz cvetkovečkog Tehničara, bivši igrač Slavena Belupa i Koprivnice, Graničara iz Đurđevca, Borca iz Imbriovca, dva austrijska kluba i drugih, koji je svojedobno nastupao i u U-17 reprezentaciji Hrvatske, mladi Luka Harambaša iz koprivničke Tehnike, vratar Dominik Burek iz Sloge Koprivnički Ivanec, te Mate Milas, koji je prošao Slavenovu školu nogometa, a u proljetnom dijelu sezone igrao je za Dravu iz Novigrada Podravskog. Prije toga je niz godina igrao u Austriji i u lubreškoj Podravini.

Iz donedavnog trećeligaša Koprivnice za Graničar su, pak, potpisali i Ivan Vrkić i Mario Gregurina.

Vrkić je odličan napadač, prošle sezone u Trećoj HNL istok bio među efikasnijima u Koprivnici, dok je sezonu prije u dresu Borca iz Imbriovca zabio nevjerojatna 42 pogotka.

Mario Gregurina desetak je godina proveo u Slavenu Belupu gdje je upisao čak 169 prvoligaških nastupa, a igrao je i za mlade hrvatske reprezentacije.

Da podravski štih u ovom međimurskom klubu bude potpun pobrinuo se trener Goran Palčić, Đelekovčan s koprivničkom adresom, a uz njega je u klubu otprije i Nikola Drvarić, također iz Đelekovca.

Sudeći prema pojačanjima koje je dobio, s pravom može pucati na najviši plasman u Prvoj međimurskoj ligi.

NK Graničar Kotoriba je inače s pripremama za novu sezonu krenuo u ponedjeljak, a trener Palčić dogovorio je i nekoliko jakih prijateljskih utakmica.

Foto: D. Hrašćanec i M. Kovač

Foto: Facebook NK Kotoriba

Ne propustite: