Subota, 21. svibnja 2022.

Međimurski neslavni rekorder vozio automobil s čak 2,61 promil alkohola

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama, pak, dogodilo se ukupno četiri prometne nesreće, i to tri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom

Preporučujemo

Međimurski policajci u subotu od 15 do 23 sata proveli su akciju ‘Alkohol’ kojom prilikom je utvrđeno ukupno 36 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Najveća koncentracija alkohola u krvi (2,61 g/kg) utvrđena je u 20.30 sati u naselju Držimurec, i to kod 32-godišnjeg vozača osobnog automobila s područja općine Nedelišće.

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama, pak, dogodilo se ukupno četiri prometne nesreće, i to tri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom. U jednoj prometnoj nesreći čekaju se kvalifikacije ozljeda.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod dva vozača, a najveća koncentracija utvrđena je kod vozača osobnog automobila, 42-godišnjaka s prebivalištem u Saveznoj Republici Njemačkoj, u koncentraciji od 1,21 g/kg alkohola u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom koja se dogodila u subotu u 12.20 sati u Pribislavcu, na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića i Ulice Ivana Gundulića.

- Advertisement -

Najnovije objave