MEĐUŽUPANIJSKA LIGA Tehničar traži pobjedu za očuvanje vrha, derbi Podravca i Graničara

Graničar proljetni dio sezone odrađuje mnogo bolje nego jesenski, dok Virovci i dalje traže neku konstantu. Nakon uzimanja boda liderima prije dva kola, u prošlom su izgubili od Virovitice.

Foto: Zvonimir Markač
Arhiva // Foto: Zvonimir Markač

Nogometaši cvetkovečkog Tehničara prvi su se puta ove sezone našli u situaciji da su im sva tri boda imperativ, žele li zadržati čelnu poziciju.

Iako je sve još uvijek u njihovim rukama, Garić se približio na samo tri boda. No, momci iz Garešnice u 22. kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica odlaze na teško gostovanje kod trećeplasirane Pitomače pa će Cvetkovčani, koji u nedjelju gostuju u Predavcu, s nestrpljenjem iščekivati ishod ovog dvoboja.

Križevčani i Đurđevčani u prošlom su kolu međusobno odigrali bez pogodaka, a jedni od njih ponovno će odraditi županijski derbi, ovog puta i susjedski.

Bit će to đurđevački Graničar koji odlazi u Virje. Graničar proljetni dio sezone odrađuje mnogo bolje nego jesenski, dok Virovci i dalje traže neku konstantu. Nakon uzimanja boda liderima prije dva kola, u prošlom su izgubili od Virovitice.

Križevci na svom terenu dočekuju fenjeraša Rovišće.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA BJ-KC-VT, 22. KOLO:

Subota, 6. svibnja, 17.00: Pitomača – Garić, Slatina – Papuk, Tomislav B – Virovitica, Podravac – Graničar Đ, Križevci – Rovišće, Zdenka 91 – Daruvar.

Nedjelja, 7. svibnja, 17.00: Dinamo P – Tehničar.

Ne propustite: