MEMORIJAL PROF. BRANIMIR JEDVAJ Sjajna prilika za školarce, prijavite se i vi!

I ovaj puta pionirski malonogometni turnir "Memorijal prof. Branimir Jedvaj" igrat će se u dvije dobne skupine: stariji pioniri (2005. i 2006. godište) i mlađi pioniri (2007. i 2008. godište)

Foto: Luka Krušec
Ilustracija // Foto: Luka Krušec

I ove godine Udruga za mali nogomet Koprivnica organizira malonogometni turnir za pionire Memorijal prof. Branimir Jedvaj, a igra se u sklopu Pan Zimske lige.

Ovaj tradicionalni turnir daje mogućnost bavljenja sportom, malim nogometom, u vrijeme zimskih praznika kada učenici u školi nemaju organizirane aktivnosti.

I ovaj puta pionirski turnir “Memorijal prof. Branimir Jedvaj” igrat će se u dvije dobne skupine: stariji pioniri (2005. i 2006. godište) i mlađi pioniri (2007. i 2008. godište).

Prijave se primaju na e-mail: umnk2008@gmail.com i broj mobitela 099/6917598 (Zoran Pintarić).

Kotizacije za ovaj turnir kao i dosadašnjih godina nema, a najuspješnijim ekipama i pojedincima organizatori su osigurali pehare, medalje, priznanja i druge nagrade.

Ovim turnirom svi se prisjećamo velikog čovjeka, prijatelja, kolege te školskog i nogometnog pedagoga prof. Branimira Jedvaja.

Okvirni termini natjecanja po skupinama su od 21. do 23. prosinca, a dinale je predviđeno za 4. siječnja.

Raspored natjecanja bit će objavljen na web stranici www.sportilus.com/najave/pan-zimska-malonogometna-liga-koprivnica/ te na njihovoj Facebook stranici.

Ne propustite: