MJESNI ODBOR DUBOVEC Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić obišao problematične ulice i dječje igralište

Grad će u najkraćem roku reagirati prema zakonskim propisima i mogućnostima kod pronalaženja kvalitetnog rješenja što se tiče povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.

Foto: Grad Koprivnica

S ciljem poboljšanja kvalitete i sigurnosti života u gradu Koprivnici, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić je s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem obišao Mjesni odbor Dubovec.

Od strane predsjednika MO Željka Osmana i člana Stjepana Pintarića upoznati su s problemom smanjenog pregleda prilikom izlaska iz Ulice Hrvatske državnosti na Križevačku ulicu, zbog visoke žive ograde koja se nalazi na privatnom posjedu.

Kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu, grad Koprivnica će u najkraćem mogućem roku reagirati u skladu sa svojim mogućnostima i zakonskom regulativom.

Obišli su i lokaciju kod križanja ulica Antuna Mihanovića i Josipa Juraja Strossmayera gdje je u planu izgradnja pješačke staze prema postojećem pješakom prijelazu.

Također su upoznati i sa stanjem igrala i ostalih popratnih sadržaja na dječjem igralištu na trgu Kralja Zvonimira, a poradit će se na povećanju sigurnosti u prometu na postojećem pješačkom prijelazu između Špoljarske ulice i Ulice Antuna Mihanovića.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Ne propustite: