Mladen Mađer novi je predsjednik koprivničko-križevačkog HSS-a

Novoizabrana vodstva koprivničko-križevačkog i splitsko-dalmatinskog HSS-a izrazila su podršku predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku i aktualnom vodstvu Stranke te pozvali na jedinstvo i zajednički rad na dobrobit HSS-a.

Mladen Mađer // Foto: Facebook
Mladen Mađer // Foto: Facebook

U subotu, 26. studenog, za predsjednika koprivničko-križevačkog HSS-a je izabran Mladen Mađer, saborski zastupnik i dugogodišnji načelnik Općine Novigrad Podravski. Mađer je za predsjednika županijske organizacije izabran jednoglasno.

Darko Koren, koprivničko-križevački župan // Foto: Teo Vukšan
Darko Koren, koprivničko-križevački župan // Foto: Teo Vukšan

Podsjetimo, prije Mađera predsjednik Koprivničko-križevačkog HSS-a bio je aktualni župan, Darko Koren. S pozicije su ga smijenili, kako sam kaže, zbog verbalnog delikta. Koren je nedavno naglasio da se ne slaže sa smjerom u kojem Krešimir Beljak vodi HSS te je iznio razne optužbe na Beljakov račun.

Jure Gurdulić novi je predsjednik HSS-a Splitsko-dalmatinske županije. Jednoglasna je to odluka delegata s područja cijele Splitsko-dalmatinske županije, koji su se u nedjelju 27.11. okupili u Žrnovnici te nakon mnogo izgubljenog vremena, odlučili dati priliku mladim snagama HSS-a. Jure Gurdulić je član stranke od 2001. godine i dugogodišnji je predsjednik Općinske organizacije HSS-a Jelsa.

Novoizabrana vodstva koprivničko-križevačkog i splitsko-dalmatinskog HSS-a izrazili su podršku predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku i aktualnom vodstvu Stranke te pozvali na jedinstvo i zajednički rad na dobrobit HSS-a.

Ne propustite: