MLADEŽ DVD-A KOPRIVNICA Tjedan dana u Vatrogasnom kampu u Fažani

Djeca kroz boravak u kampu upotpunjuju znanje i približavaju se vatrogastvu, uče o humanosti, složnosti i jačaju prijateljstvo.

Foto: DVD Koprivnica

Mladež DVD-a Koprivnica, njih 27 u dobi od 12 do 16 godina, protekli je tjedan provela u Vatrogasnom kampu u Fažani.

S njima su bili i voditelji Dragana Palfi Topalović, Danijel Topalović i Nikola Udžbinac, a u ovoj petoj smjeni kao zapovjednik kampa bio je i predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Goran Matoničkin.

Djeca kroz boravak u kampu upotpunjuju znanje i približavaju se vatrogastvu, uče o humanosti, složnosti i jačaju prijateljstvo. Svakodnevno su za djecu organizirane razne aktivnosti, u jutarnjim satima vatrogasne i srodne igre, popodne sportske igre, a u večernjim satima zabava kao što su karaoke ili izbor za miss, a bilo je i vremena za kupanje.

“Ovo je u svakom slučaju korisno i lijepo iskustvo i za djecu i za voditelje. Naravno, boravak u kampu svojevrsna je nagrada za njihove dobre rezultate koje postižemo na natjecanjima diljem Hrvatske gotovo svakog vikenda. Jedan od najznačajnijih rezultata je sudjelovanje na lanjskom državnom natjecanju gdje je ženska mladež osvojila deseto mjesto i najbolji plasman županije”, izjavila je Dragana Palfi Topalović iz DVD-a Koprivnica.

Foto: DVD Koprivnica

Ne propustite: