Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Mladi diler prodavao marihuanu i amfetamin većem broju osoba, među njima i djeci

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga kuće, drugih prostorija i osobe te je pronađeno i oduzeto 135,07 grama droge marihuane, 71,01 gram droge amfetamin, digitalna vaga, novčana sredstva i drugo

Preporučujemo

Koprivničko-križevačka policija otkrila je i uhitila mladog križevačkog dilera koji je drogu prodavao i djeci, a u pretresu mu je pronađena poveća količina ‘robe’.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 23-godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama, priopćeno je iz policije.

Sumnja se da je osumnjičeni tijekom ove godine počinio veći broj kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama na način da je prodavao drogu marihuanu i amfetamin većem broju osoba, među kojima i djeci.

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga kuće, drugih prostorija i osobe te je pronađeno i oduzeto 135,07 grama droge marihuane, 71,01 gram droge amfetamin, digitalna vaga, novčana sredstva i drugo.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave